Det sker i byen
Der afholdes løbende arrangementer i byen for beboerne, hvoraf flere også er åbne for folk udenbys fra. Nedenfor følger en oversigt over kommende aktiviteter/arrangementer i byen. Oversigten opdateres løbende. 

Grønt team 
Grønt team mødes næste gang den 26.september og 17. oktober kl. 8.30  til kaffe og rundstykker. Alle er velkomne. Ingen tilmeldingspligt. 
På mødet tager man en snak om og fordeler arbejdsopgaver.
  
Fællesspisninger i Fælleshuset
Der arrangeres fællesspisninger ca. en gang om måneden i tidsrummet 17.30-19.00 i Fælleshuset. Der fremlægges en kalender, hvor byens beboere kan melde sig til at lave mad. Der udsendes invitation via Sundstrup-gruppen på Facebook forud for hver fællesspisning. Tilmelding nødvendig. Husk eget bestik og glas! 
Onsdag 22. november  

Sensommerfest ​den 7. oktober 2023 kl. 18.00
Den årlige sensommerfest (”høstfest”) for alle byens borgere afholdes i Fælleshuset med spisning, samvær og fest. Invitation udsendes. Tilmelding nødvendig. 

Halloween-arrangement  den 29. oktober 2023
(arrangeres af børneklubben for byens børn)

Julearrangement ​den 3. december 2023 kl. 14.30
Juletræet tændes på torvet, hvorefter der er julehygge i Fælleshuset med æbleskiver, gløgg og saftevand, julesange og besøg af julemanden med gaver til børnene. Tilmelding ikke nødvendig. 

Fastelavn februar 2024
(arrangeres af børneklubben for byens børn)

Generalforsamling forår 2024
Invitationer udsendes. Tilmelding nødvendig

Den årlige affaldsindsamlingsdag forår 2024
Vi mødes i fælleshuset over kaffe og rundstykker og aftaler dagens ruter. Afsluttes i fælleshuset med pølser og brød samt øl/sodavand.

Muslingefestival forår 2024 på havnen i Sundstrup
med servering af lokale muslinger, musikalsk underholdning hele dagen, madboder, aktiviteter for børn og voksne, boder med lokalt håndværk og Fjordklyngens infostand m.m.