Det sker i byen
Der afholdes løbende arrangementer i byen for beboerne, hvoraf flere også er åbne for folk udenbys fra. Nedenfor følger en oversigt over kommende aktiviteter/arrangementer i byen. Oversigten opdateres løbende. 

Fællesspisninger i Fælleshuset
Der arrangeres fællesspisninger ca. en gang om måneden i tidsrummet 17.30-19.00 i Fælleshuset. Der fremlægges en kalender, hvor byens beboere kan melde sig til at lave mad. Der udsendes invitation via Sundstrup-gruppen på Facebook forud for hver fællesspisning. Tilmelding nødvendig. Husk eget bestik og glas! 
Onsdag 23. august
Torsdag 21. september
Onsdag 22. november  

Muslingefestival forår 2024 på havnen i Sundstrup
med servering af lokale muslinger, musikalsk underholdning hele dagen, madboder, aktiviteter for børn og voksne, boder med lokalt håndværk og Fjordklyngens infostand m.m.

Hekseværksted den  18. juni 2023 
(børneklubben arrangerer for byens børn)

Sankt Hans arrangement 23. juni 2023
Afholdes i Fælleshuset med fællesspisning (man medbringer selv mad – grillen er tændt. Drikkevarer kan købes på stedet). Efter spisningen tændes bålet, og der afholdes en båltale og synges. Efterfølgende er der kaffe og kage. Tilmelding ikke nødvendig.

Hærvejs-MTB cykelløb den 24. juni 2023. 
Kører gennem Sundstrup - fællesmorgenmad kl. 9.00 ved vejsiden, hvor vi hepper på cykelrytterne.

Sensommerfest ​den  7. oktober 2023 kl. 18.30
Den årlige sensommerfest (”høstfest”) for alle byens borgere afholdes i Fælleshuset med spisning, samvær og fest. Invitation udsendes. Tilmelding nødvendig. 

Halloween-arrangement  den  29. oktober 2023
(arrangeres af børneklubben for byens børn)

Julearrangement ​den  26. november 2023 kl. 14.30
Juletræet tændes på torvet, hvorefter der er julehygge i Fælleshuset med æbleskiver, gløgg og saftevand, julesange og besøg af julemanden med gaver til børnene. Tilmelding ikke nødvendig. 

Fastelavn februar 2024
(arrangeres af børneklubben for byens børn)

Generalforsamling forår 2024
Invitationer udsendes. Tilmelding nødvendig

Den årlige affaldsindsamlingsdag forår 2024
Vi mødes i fælleshuset over kaffe og rundstykker og aftaler dagens ruter. Afsluttes i fælleshuset med pølser og brød samt øl/sodavand.